Followers

Monday, 9 January 2012

SMM SERU PERGI 901 BRO

Cube tengok kat bawah ni. SMM seru bro , pergi perhimunan 901 bro.


mana pergi perjuangan KEBEBASAN AKADEMIK? dah jadi
  KEBEBASAN POLITIK?Solidariti Mahasiswa Malaysia (SMM) mengingatkan parti politik dari Pakatan Rakyat (PR) khususnya Pas supaya diam dan tidak banyak cakap dalam isu melibatkan mahasiswa terutamanya mengaitkan aktivis pelajar, Adam Adli Abdul Halim.

Presidennya, Ahmad Syukri Abdul Razab berkata, sebelum ingin menjadi hero dalam isu Adam Adli, beliau memberi peringatan kepada Pas supaya tidak lupa pada lima orang pelajar dari Kolej Universiti Islam Insaniah (Kuin), Kedah."Kita beri peringatan kepada semua parti politik, khususnya PR dan Pas yang tiba-tiba menyuarakan sokongan dalam isu Adam Adli dengan mengatakan 'takkan biar mahasiswa keseorangan'.

"Tetapi sebelum itu, jangan lupa kes lima mahasiswa KUIN yang digantung belajar yang mana Menteri Besar Kedah, Datuk Seri Azizan Abdul Razak pada ketika itu menjadi pengerusi Kuin. Mana suara orang-orang Pas pada ketika itu?," soal Syukri.


APA SUDAH JADI BRO SYUKRI??

JOM TERJAH BLOG MAHASISWA UTARA KALAU NAK TENGOK LEBIH PANAS LAGI.

TRIPLE S :
TEMAN TAK SETUJU KALAU MAHASISWA TURUN SEKALI.KALAU SETAKAT NAK MERAMAIKAN, DOK BILIK BACA BUKU LAH BRO.LAGI DAPAT PAHALA.

TEMAN MENYERU KEPADA KAWAN-KAWAN MAHASISWA SEMUA, TAK PERLULAH MENYERTAI PERHIMPUNAN 901 . SAYANGILAH NYAWA KALIAN.

SALAM


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...